Evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Erdal Sakız esrarengiz şekilde ortadan kaybolmuştu. 10 gündür aranan genç adamın cansız bedenine Çam Dağı mevkiinde ulaşıldı.
9 kasım'ı 10 Kasım'a bağlayan gece komşumuz Karasu ilçesinde ortadan kaybolan Erdal Sakız'dan bir daha haber alınamamıştı. Polise başvuran Sakız'ın yakınları, Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programına katılarak yardım istediler. Programa katılan 43 yaşındaki esnaf Erdal Sakız'ın Özbek sevgilisi Müge Anlı'nın programında ilginç detaylar anlattı. Özbek sevgili Sakız'ın kendisini aradığını ve rüyasında öldürüldüğünü söylediğini belirtti.
ÇAM DAĞI MEVKİİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU
10 gündür kayıp olan Erdal Sakız'ı arama çalışmaları devam ederken, genç adamın cansız bedeni Hendek ile Kocaeli arasında bulunan Çam Dağı'nda bulundu.
Editör:
N. Cingirt
Yorum Yap