Düzce’de 2 gün önce İçmeler Köyü merkez üstü olan 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden bir iş yeri sahibi ise daha önceki depremlerin verdiği panik ve korku ile masaların üzerinden atlayarak iş yerinden kaçmaya çalıştı.
2.08.2023 - 16:21
Haber Merkezi
1163
Düzce’de özellikle 1999 yılında yaşanan 2 büyük deprem ve 23 Kasım 2022 Düzce depremi vatandaşların psikolojisini olumsuz yönde etkiledi. Depremin olumsuz psikolojik etkileri ise son yaşanan ve diğer depremlere göre oldukça küçük olan İçmeler Köyü merkez üstü olan 3.1’lik depremdi.
Şehir merkezinde iş yeri bulunan bir kişi 3.1’lik depremi hissedince korku ve panikle oturduğu yerden kalkarak önündeki masanın üzerinden atladı. Dengesini kaybeden şahıs daha sonra yere düştü ve saniyeler içinde kalkarak iş yerinin dışına çıktı. Depremin devam etmediği gören vatandaş derin bir nefes alırken, atladığı sırada dizini yere vurması nedeniyle ayağındaki aksaklık ise dikkatlerden kaçmadı.
Yorum Yap