
Kızılay Düzce Şubesi, depremin ilk saatlerinden itibaren deprem bölgesine her türlü lojistik destek vermek için canla başla çalıştı. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Düzce Kızılay’ı başkanı Halil Aydın, Jeneratör, Battaniye, Mont, Bere, Kışlık giyim başta olmak üzere gerekli yarımların yapıldığını ve yapılmaya devam edildiğini söyledi.

BATTANİYE, MONT, BERE, KIŞLIK GİYİM
Kızılay Düzce Şube Başkanı Av. Halil Aydın yaptığı açıklamada; ‘Depremin ilk anından itibaren Kızılay Düzce Şubesi olarak deprem bölgelerine 18 tır, 25 kamyonet, minibüs, panelvan ile (Gıda, hijyen, temizlik, Isıtıcı, Jeneratör, Battaniye, Mont, Bere, Kışlık Giyim, medikal tıbbi malzemeler, çocuk bezi, hasta bezi, bebek maması, su, odun vb.) temel ihtiyaç malzemeleri gönderildi.

Afet bölgesinde 11 ikram ve öncü araç ile 26 kadrolu profesyonel personel, 85 Gönüllü ile depremin olduğu ilk andan itibaren yardım faaliyetlerine devam ediyoruz.
TOPLAM 6453 ÜNİTE KAN BAĞIŞI YAPILDI

Aynı zamanda Kan Merkezimiz 6 Şubat günü Düzce’ de 380 ünite, bölgede 2750 ünite, 7 Şubat günü Düzce’ de 190 ünite, bölgede 1760 ünite ile 8 şubat günü de Düzce’de 223 ünite, bölgede 1150 ünite toplamda 6453 ünite kan bağışı alınmış olup, deprem bölgelerine sevkiyatları yapılmaktadır.’ İfadelerinde bulundu.
Editör:
N. Cingirt