"Pembe Aşk" ilgi odağı oldu

Yasemin Nuran Açık, öyle bir karavan tasarladı ki, görenler hem beğendi hem şaşırdı. Yarım vosvosu karavana çeviren Açık, adını da Pembe Aşk koydu.

"Pembe Aşk" ilgi odağı oldu
20.08.2022 - 08:34
Haber Merkezi
1256

Düzce’de Yasemin Nuran Açık'ın 1 tam ve 1 yarım vosvosu kullanarak yaptırdığı karavan ilgi odağı oldu. Yarım vosvosu bagaj olarak kullanıp üzerine çadır kurduran Açık, vosvosun önündeki bagaja ise portatif masa yaptırdı. Açık, kamp hayatını çok sevdiklerini ve araçlarına 'Pembe aşk' adını verdiklerini söyledi.

Kamp hayatını seven Yasemin Nuran Açık, kendine ait vosvosun arkasına yarım vosvosdan bagaj yaptırdı. Yarım vosvosu çeki demiriyle kendi aracına bağlayan Açık, yarım kısmın üzerine çadır koydurdu ve aracın ön kısmındaki bagaj içine de portatif masa yaptırdı. Pembe renkli 1 tam ve yarım vosvos 3 kişinin rahatça konaklayacağı yaşam alanı haline geldi.

Yasemin Numan Açık, araçlarına 'Pembe aşk' adını verdiklerini belirterek, "Türkiye'de aslında bu tek. Klasik otomobillerde 1,5 vosvos. Tek 1 vosvos değil. Arkada yarım kasa kısmını daha çok depolama için kullandık. İçinde bavul ve diğer malzemeler konulabiliyor. Vosvosların motor kısmı arkasında, ön kısmı bagaj olarak kullanılıyor. Oraya özel bir masa tasarladık. Arka kısmında ise depolama alanının üzerinde bir çadır var. Çadırda 3 kişi rahatlıkla konaklayabiliyor. Bütün kamp malzemeleri içerisinde. Kamp hayatını biz çok seviyoruz. Biz vosvosu bir karavana çevirdik. Trafikte hiçbir sorun yaşamıyoruz. Ancak oldukça dikkat çekiyor" dedi. 


Editör: N. Cingirt