Düzcespor sahipsiz kaldı!

Düzcespor Olağanüstü genel kurul toplantısı yoğun katılım ile Şıralık Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.

Düzcespor sahipsiz kaldı!
13.07.2023 - 07:31
Haber Merkezi
638

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu kongrenin gerçekleştirildiği salonda alkışlarla karşılandı.

Kongrede çoğunluk sağlanırken ilk etapta divan kurulu seçildi. Bu kurulun başkanlığını Taner Çakır yaptı. Faaliyet raporunu Başkan Yardımcısı Erkan Seçkin okudu. Seçkin “Düzcesporumuz ilk yıl Pandemi nedeni ile play off’u kaçırdı, daha sonraki yılda play off bir sonraki sezonda ise güçlü bir grupta şampiyon oldu. 2.lig’de ilk yarı iyi sonuçlar aldık ikinci yarıda ise çeşitli nedenlerle ligi orta sıralarda bitirdik” dedi.

Başkan Erkan Seçkin çok yorulduklarını bayrağı başka birinin taşıması gerektiğini söyledi. Başkan yardımcısı Erkan Seçkin Düzcesporun yeni yönetim kuruluna her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Divan başkanı Taner Çakır üyelere başkan adayı ve yönetim kurulu listesi olan var mı sorusu cevapsız kaldı. Genel kurul toplantısında Başkan adayı çıkmazken ilk etapta Düzcespor divana kaldı.


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akçakoca TV (www.akcakocatv.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız