MHP Akçakoca Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz,Akçakoca'da hızla betonlaşmaya özellikle sosyal alanlarda gidildiğini bunun önüne geçmek gerektiğini belirtti.
Akçakoca Mal Müdürü Aysel Akçay’ı makamında ziyaret eden Yanmaz,burada yaptığı açıklamada; İşbaşına geldiklerinde özellikle bir tek ağacın bile kesilmeyeceği sözünü vererek, ''Ne olursa olsun yapacağımız her çalışmada önceliğimiz çevrenin korunması olacak.
Ağaç kesmekle bir yere varılmaz
Yaptığımız çalışmayı tek bir ağaç bile engellerse o ağaç kesilmeyecek bunun sözünü veriyoruz.Akçakoca'da Turizm açısından yeşillendirme çalışmalarına ağırlık vereceğiz.Sosyal yaşam alanları bol ağaçlandırma olacaktır.İnsanlarımız beton içersinde değil yeşil alanlarda yaşamlarını sürdürecekler, yaşadıkları kentten keyif alacaklar. Akçakoca'ya gelen misafirler zaten betonlaşmadan kaçıyorlar bunun için ne olursa olsun maviyle yeşilin bütünleştiği Akçakoca bizim önceliğimizdir''diye konuştu.
Mal Müdürü Aysel Akçay,Akçakoca'nın şirin bir ilçe olduğunu dikkat çekerek,Akçakoca büyüyor ancak biraz daha düzenlemeye, mahallerin daha güzel olması gerektiğini vurguladı.
Akçay,ayrıca Akçakoca'da 8 bin kişinin 2-B yasasından faydalandığını ancak çeşitli sorunların yaşandığını belirtti.
Yorum Yap