Kamyoncular Kooperatif Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri ve kamyoncu esnafı tarafından karşılanan CHP Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak’ın ziyaretinden memnun olduklarını dile getirdikten sonra aday adaylığının Akçakoca’ya hayırlı olması dileğinde bulundular.Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, kamyoncuların sıkıntıları dile geldi. Gelirlerinin giderlerini karışılamadığından yakınan kamyoncular; motorine ve diğer girdilerin fiyatlarının çok yüksek olduğu, kazançlarının tamamını yakıt ve diğer masrafların alıp götürdüğünü belirtiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak, sıkıntıları bildiğini, hükümetin denizcilik sektörüne uygulanan ucuz mazot uygulamasının kooperatiflere de uygulanması gerektiğini belirterek böyle bir sistemin kamyoncuların dertlerine bir nebze olsun çare olabileceğini dile getirdi.
CHP’e destek isteyen İsmail Batmaz, 'CHP’nin iktidarında sorunların çok daha gerçekçi ve kalıcı olarak çözülür,geneldeki iktidarın yolu da yerel iktidardan geçer. İnşallah Akçakoca’da da yerel iktidarı sizlerin desteği ile alacağız' dedi.
Albayrak, Başkan ve üyelerce karşılamadaki sıcaklıkla uğurlandı.

Yorum Yap