YSK’nın kesin sonuçları açıklamasının ardından, AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz Düzce Adliyesinde yapılan törenle mazbatalarını alarak resmen göreve başladı..

24 Haziran Milletvekili seçimlerinde milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile, MHP'den Milletvekili olan Ümit Yılmaz, mazbatalarını aldı.

24 Haziran Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile MHP’den milletvekili olan eczacı Ümit Yılmaz, Düzce Adliyesi Konferans Salonunda İl Seçim Kurulu Başkanı ile Merkez ilçe Seçim Kurulu Üyelerinin yanı sıra AK Parti ve MHP yöneticilerinin katıldığı törenle 27. Dönem Düzce Milletvekillerinin mazbatalarını aldılar.




Yorum Yap