Başkanlığa aday oldu...

Türkiye Değişim Partisi’nde görev yapan ve milletvekili seçimleri öncesi AK Parti’ye geçiş yapan Sezgin Aktaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Akçakoca Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Başkanlığa  aday oldu...
1.09.2023 - 15:25
Güncelleme 1.09.2023 - 15:30
Haber Merkezi
1353
3

Türkiye Değişim Partisi’nde il başkanı olarak görev yapan ve görevi döneminde Türkiye Değişim Partisinin geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan Sezgin Aktaş 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde bağımsız olarak Akçakoca Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi’nde görev yapan ve milletvekili seçimleri öncesi AK Parti’ye geçiş yapan Sezgin Aktaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kendi gücü ile girmeye hazırlanıyor. Bağımsız olarak Akçakoca Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Aktaş, Akçakoca’ya yerli ve yabancı turistler için çalışma yürüteceklerini dile getirerek "Turistlerin kente gelişlerini artırmak için yurt içi ve yurt dışında reklam çalışmaları yürütülebilir. Festivaller kentindeyiz ama festivaller sönük geçiyor. Başkan olursam Akçakoca halkı, belediye başkanlarını sık sık halkın içinde görecek. Sorun yaratan, çaresiz kalan değil, çözüm üreten bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız." diye konuştu.


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akçakoca TV (www.akcakocatv.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (3)

  • Akçakoca sakini
    Akçakoca sakini
    2.09.2023 10:09

    Öncelikle haber başlığı ile başlayalım. Oval ofis vs gibi saçma sapan abd özentisi başlıkları bırakın.. adam belediye başkan adayı olmak istiyor. Oval ofis vs gibi yuvarlak kelimeleri bırakın... Diğeri, hangi aday olursa olsun artık şu esnaf esnaf esnaf esnaf söylemini bıraksız. Bıktık bu esnaf laflarında. Akçakoca esnaftan ibaret değil.. esnaf sadece Akçakocadaki unsurlardan birtanesi. Yeter be. Esnafın yüzü gülsün diye adım atacak yer, denize girecek plaj, araba çekecek otopark kalmadı..

  • sedat
    sedat
    1.09.2023 19:56

    hep festivali düşünün ..mahalle araları b.k götürüyo,yollar delik deşik onlrı halledeceğim lafı yok ..tek derdimiz kıçı kırık sanatçıları ihya etmek

  • Akçakocalı
    Akçakocalı
    1.09.2023 16:42

    Size daha ilginç haber vereyimmi Gelecek yerel seçimlerde ismi hiç duyulmamış Sıradan parası pulu şöhreti olmayan be mühendis nede mütahit üç isim şimdiden halkın arasında gizliden gizleye nabız yokluyorlar, Başta Osmaniye Hacıyusuflar mah bu isimler şimdiden kınuşulmaya başladılar, Akçakocanın öteden beri belediye başkanı adayı çıkarmakta zorlanan bu ilçemize şimdiden halkın içinde dolaşan gizzemli vatandaşlara başarılar dileriz, Hadi hayırlısı

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız