
Atatürk Devlet Hastanesi’nde 9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrasında adeta adım atmaya yer kalmadı. Vatandaşlar ve etrafta bulunan esnaflar uzun zamandır bu denli yoğunluk görmediklerini söylediler.

Geride kalan 9 günlük Kurban Bayramı tatili ile doktorları 2 günlük iş bırakma eylemi ile birlikte poliklinik hizmet vermemesi nedeniyle Atatürk Devlet Hastanesi vatandaşların akınına uğradı. Hemen hemen her poliklinik önünde muayene olmak için bekleyen vatandaşlar zaman zaman tepkilerini dile getirirken, muayene olanlar ise hastaneden bir an önce ayrılmak için çaba harcadılar.
Hastaneden çıkan vatandaşlar ve hastane etrafındaki esnaflar “Hastane çok kabalık. Uzun zamandır böyle kalabalık görmedik” dediler.

Editör:
N. Cingirt
Yorum Yap