Düzce MHP İl ve İlçe teşkilatlarından büyük bir grup İstanbul'a adeta çıkartma yaptı. Gruba Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve İl Başkanı İlhami Caboğlu eşlik etti. Toplantıya Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ile Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam'da kaltıldı.

MHP Düzce İl Teşkilatı, MHP’li belediye başkanları, İlçe teşkilatları ve belediye ve İGM meclis üyeleriyle birlikte İstanbul İl Başkanlığının organizesinde gerçekleşen " Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023''Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler'' İstanbul Bölge İstişare Toplantısı'na oldukça kalabalık bir sayı ile katılım sağladı.

Düzce teşkilatlarının katıldığı istişare toplantısına İstanbul, Bolu, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Tekirdağ il ve ilçe teşkilatları ve belediye meclis üyeleri de katılım sağladı.

Yoğun katılımın kendilerini oldukça mutlu ettiğini, tüm ayak oyunları ve algı operasyonlarına rağmen milliyetçi ülkücü hareketin dimdik ayakta olduğunu görmenin kendilerine ayrı bir şevk verdiğini söyleyen MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, “ Güçlü Siyaset Lider Türkiye Hedef 2023 İstanbul Merkez Bölge İstişare Toplantısında, MHP Düzce İl Teşkilatımız refakatinde yerimizi aldık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz “ dedi.


Editör:
N. Cingirt