"TOKYO 2020" Kadınlar Halter 64 kg'da Türkiye'yi temsil eden Düzceli Milli Haltercimiz Nuray Levent Silkme'de son hakkında 124 kiloyu kaldıramadı ve olimpiyatları toplamda 220 kilo ile bitirerek madalya şansını kaybetti. Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı Final etabını Nuray Levent'in ailesi ile birlikte Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda izledi.

Mücadele esnasında heyecanları yüzlerinden okunan aile bireyleri Oxijen TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Milli sporcumuz Nuray Levent'in babası Ümit Levent "Nuray Tokyo 2020 olimpiyatlarında ülkemizi başarı ile temsil ederek bizleri onurlandırdı. Sonucu ne olursa olsun o bizim şampiyonumuz. Heyecanımız çok yüksek hem Ülkemizi hemde Düzcemizi başarıyla temsil etti."

Nuray Levent'in annesi Yurdagül Levent ise böyle başarılı bir kız çocuğu doğurup büyüttüğüm için çok şanslıyım. Kızım Nuray şuanda tüm ülkemizi olimpiyat oyunlarında temsil ediyor. Sonuç ne olursa olsun o bizim şampiyonumuz. dedi.

Editör:
N. Cingirt
Yorum Yap