Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Ömer Bilgin, derneğin projelerini anlattı, genel seçimi de değerlendiren Bilgin, işadamlarının bir an önce yeni hükümetin kurulmasını ve hükümet programının açıklanmasını beklediğini belirtti.
Genç MÜSİAD Düzce Şube başkanı Ömer Levent Bilgin dün akşam Düzce TV ekranlarında yayınlanan Gündem programında Mehmet İbrahimoğlu’nun konuğu oldu.
BÖLGEYE HİTAP EDEN BÜYÜK TOPLANTI
6 Aralık’ta yapılan kongre ile göreve gelen Bilgin, 6 aylık çalışmalarının ötesinde önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden söz etti. Tüm bölge illerini kapsayan büyük bir ticari toplantı ile Genç MÜSİAD üyelerini Düzce’de toplayacaklarını belirten Bilgin, coğrafi anlamda önemli bir konumda olan Düzce’de yapılacak faaliyetleri bölgeye yayma hedefinde olduklarını belirtti.
GENÇ DEĞİŞİM PROJESİ
Genç MÜSİAD’ın projelerini anlatırken, Genç Değiş Projesinden söz eden Bilgin, Esentepe okulu ile başlayan bu projenin içeriği hakkında bilgi verdi.
Bilgin, “ Genç değişim projemiz var.Koruma kurulunda olduğumuz için Denetimli serbestlik müdürlüğü ile beraber bu projeyi gerçekleştirmek istedik. Amacımız, ihtiyacı olan okullardan Esentepe ilkokulunu seçtik. 2 derslikli köy okulu.Boyama ihtiyaçları vardı.Okulun ihtiyaçlarını karşılamak istedik. Kendimiz tişörtlerimizi giydik, boyalarımızı aldık, sınıfları boyadık, panjurları değiştirdik. Musluklarını tamir ettik, tuvaletleri kullanılabilir hale getirdik.denetimli Serbestlikten 3 arkadaşımızı verdiler bize.” Dedi, ihtiyacı olan başka okullar için projeye devam edeceklerini söyledi.
YENİ HÜKÜMET BİR AN ÖNCE KURULMALI
Genç MÜSİAD Başkanı olarak seçimi değerlendiren Ömer Levent Bilgin, işadamlarının bir an önce yeni hükümetin kurulmasını beklediklerini belirtti.
Bilgin, “ Halkın verdiği karar, milli iradeye saygı duyuyoruz.Seçime katılım çok yüksek orandaydı. Seçimin huzur içinde geçmesi de bizi mutlu etti. Biz işadamları olarak yeni hükümetin bir an önce kurulmasını ve programını açıklamasını istiyoruz.Çünkü piyasada belirsizlik hakim. Yatırımcı yatırımlarını durdurdu. Doların ne olacağı belli değil.”dedi.
Bilgin, programın son bölümünde gençlere önerilerde bulundu, gençlerin mutlaka bir sivil toplum kuruluşuna üye olmalarını istedi.
Kaynak: Düzce TV
Yorum Yap