Akçakoca Belediyesi Meclisi Kasım ayı oturumu bugün toplanıyor. Toplantıda aylardır ertelene imar değişiklikleri ile, Değirmenağzı’nda faaliyet gösteren petrol istasyonun ihale sürecinin ele alınması bekleniyor.
Akçakoca Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı bugün yapılıyor. Saat 17:00’de belediye meclis salonunda yapılacak toplantıda, meclise sunulan imar değişiklikleri ve 25 Aralık’ta kira süresi biten Değirmenağzı’ndaki petrol istasyonun yeni ihale sürecinin mecliste görüşülmesi bekleniyor.
Meclis oturumunda, Şok, Bahçe Cafe’nin de bulunduğu Deniz Feneri olarak da bilinen adadaki 34,35 ve 37 nolu parsellerdeki imar değişikliği talebinin görüşülerek karar verilmesi bekleniyor.
Bilindiği gibi, 30 Mart seçimlerinde göreve gelen belediye başkanı Cüneyt Yemenici, geçmiş belediye yönetimi döneminde yapılan sahil bandındaki imar değişiklikleri ile ilgili mağdur olanların mağduriyetlerinin giderileceği sözünü vermiş ve yeni meclisin ilk oturumunda bir yakının imar değişikliği talebi MHP’li ve AK Parti’li meclis üyelerinin oybirliği ile meclisten geçerek yürürlüğe girmişti.

Yorum Yap