Dev dalgalar Çuhallıda istinat duvarı yıktı

Hafta sonu Karadeniz’de etkili olan fırtınanın sebep olduğu dev dalgalar,çuhalı sahilinde istinat duvarının bir parçasını yıktı.

Dev  dalgalar Çuhallıda istinat duvarı yıktı
3.11.2014 - 11:28
3731

 

 

Hafta sonu Karadeniz’de etkili olan fırtınanın  sebep olduğu  dev dalgalar,çuhalı sahilinde istinat duvarının bir parçasını yıktı.

 

Edinilen bilgiye göre,Akçakoca’da günlerdir sahili döven dev dalgalar,Çuhallı sahili Osmanağa parkı önündeki istinat duvarının bir kısmını yıktı.

 

 

Belediye tarafından gerekli önlemler alındı

 

Çuhallı yürüş bandında meydana gelen istinat duvarının yıkılmasıyla ilgili açıklama yapan Akçakoca Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Kural,istinat duvarının bir parçasının dev dalgalar tarafından yıkıldığını belirterek’’Belediye ekiplerimiz tarafından önlemleri aldık,en kısa zamanda duvarın yıkılan parçası yapılacaktır.’’diye konuştu.

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akçakoca TV (www.akcakocatv.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • biraz da o oynasın.
    biraz da o oynasın.
    3.04.2021 18:41

    Sormayın, çocuğa pamuk şekeri verir gibi haberini yapmışlar ya da başkan daralmış, İsmaiillll bunu da sen açıkla basına falan demiştir. He he he

  • ERDEM ASLAN
    ERDEM ASLAN
    3.04.2021 18:41

    BU ÇOCUKTA SÖZ SAHİBİ OLDU YA.... YOK YAAA :))))

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız