Yeni Akçakoca Haber İmtyaz sahibi ve Ak Parti Akçakoca ilçe başkan yardımcısı Ziya Denizgez’in kızı Eda Denizgez dünya evine girdi. Denizgez’in kızı Edanur ile Çiçekpınar köyünden Makine mühendisi Ömer İkbal Okutan ile hayatını birleştirdi.

Parla düğün salonunda başlayan düğün merasiminde pandemi dolayısıyla tedbirlere uyulmaya çalışılmasına rağmen, konukların sayısının oldukça fazla olması dikkatten kaçmadı.

Eda – Ömer İkbal Okutan’ın nikahlarını ise Akçakoca belediye başkanı Okan Yanmaz kıydı. Başkan Yanmaz nikah akdini yerine getirdikten sonra evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. Belediyenin Umut Işığı Koordinatörü Nursen Yanmaz da genç çifti tebrik ederek hediyelerini verdi.

Düğünde Denizgez ve Okutan ailesini yalnız bırakmayan yüzlerce Akçakocalı salona adeta akın etti. Siyaset, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda isim bu mutlu günlerinde genç çiftin düğün töreninde yerlerini aldı.

Pandemi nedeniyle oyunların oynanmadığı düğün töreni, takı merasiminin ardından hatıra fotoğrafları çekimleriyle devam etti.