Valilik, yıkılmayacak, dedi. Top Kızılay Yönetiminde...

Valilik,  yıkılmayacak, dedi. Top Kızılay Yönetiminde...
27.11.2019 - 10:49
2553

 Düzce Valiliği, Akçakoca TV’de yayınlanan “Akçakoca Huzurevi Yıkılıyor!” başlıklı habere açıklama gönderdi. Huzurevinin yıkılmayacağını söyleyen Düzce Valiliği topu Kızıaly yönetimine attı.

Huzurevinin, “ Deprem analiz raporları kapsamında, güçlendirilmesi, yenilenmesi ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir” denilen açıklamada, “ çalışmalar, Türk Kızılay’ı tarafından koordine edilmektedir “ denildi.

Düzce Valiliği’nde yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; İlimiz yerel basın kuruluşlarında yer alan “Akçakoca Huzurevi Yıkılıyor!” başlıklı haber ile ilgili olarak;

HUZUREVİNİN EKSİKLERİNİN GİDERİLMESİ GEREKİYOR

Türk Kızılayı Özel Akçakoca Huzurevi 01.11.1988 tarihinde açılmış olup, halihazırda 31 personel ile 63 yaşlıya hizmet vermektedir. Türk Kızılayı Özel Akçakoca Huzurevi binasının mevcut durumu ile Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliği, Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik ve deprem analiz raporları kapsamında, güçlendirilmesi, yenilenmesi ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

ÇALIŞMALAR, TÜRK KIZILAY’I TARAFINDAN KOORDİNE EDİLİYOR

Olası bir afet veya yangın durumunda, telafisi mümkün olmayan bir durum ile karşılaşmamak, huzurevinde kalanların ve çalışanların can güvenliğinin tehlikeye düşmemesini sağlamak amacıyla,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Türk Kızılayı Özel Akçakoca Huzurevi’nin tahliye edilmesi,  güçlendirme ve yenileme çalışmalarının yapılarak, eksikliklerinin biran önce giderilmesine karar verilmiş olup,  çalışmalar, Türk Kızılay’ı tarafından koordine edilmektedir.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akçakoca TV (www.akcakocatv.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Ayşe halktan biri ama Kızılay'ın içinden gelen biri
    Ayşe halktan biri ama Kızılay'ın içinden gelen biri
    3.04.2021 18:41

    Kızılay binası Akçakoca yakışıyor yıkılırsa çok üzülürüz hepimiz yaşlandıkça o binayı orada olduğunu bilmek bize bir kuvvet veriyor Akçakoca Kızılayı'nın bunu bir an önce çözüme ulaştırır sa Çok teşekkür ederiz Ama akçakoca'yı düşünüyorlarsa onu bilemeyiz Birgün onun başında oturanların da o şekilde yaşlanacak larını unutmasınlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız