EN GÜÇLÜ ADAY DOĞAN ESER

EN GÜÇLÜ ADAY DOĞAN ESER
9.10.2018 - 08:59
1539

 2 yıl önce yapılan seçimi 1 oy farkla kazanan Azade Ay’ın karşısında en güçlü aday Doğan Eser görünüyor...

 Düzce Barosu, 21 Ekim Pazar günü  kongreye gidiyor. İki listenin yarışacağı tahmin edilen yarışta, Avukat Doğan Eser’in mevcut başkan Azade Ay’ın bir adım önünde olduğu iddia edildi.

21 Ekim 2018 tarihinde yapılacak seçimleri öncesi Avukat Doğan Eser’in de aday olacağı öğrenildi. Baroda ki genç avukatlar başta olmak üzere bir çok avukat yeni başkanın Doğan Eser olması yönünde söz birliği yaptığı belirtildi.

BAROYU GÜNÜBİRLİK SİYASETİN İÇİNE ÇEKTİ

23 Ekim 2016 tarihinde yapılan Düzce Barosu 9. olağan genel kurulunda 75 avukatın oyunu alarak 1 oy farkla seçimi kazanan Azade Ay’ın seçimi kazanma şansının zayıf olduğu ileri sürüldü. 2 yıl önce başkanlık koltuğuna oturan Azade Ay’ın göreve başladığı günden itibaren  baroyu günübirlik siyasete fazla bulaştırdığı eleştirileri almış ve bu durum baro içinde eleştirilere neden olmuştu.  Özellikle genç avukatlar başta olmak üzere hemen hemen bütün avukatlar başkanın değişmesi yönünde görüş bildirerek, Ali Dilber’in başkanlığı döneminde yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı yaparak tecrübe kazanan Avukat Doğan Eser’in etrafında birleşme kararı aldılar.

Hem genç hem vizyon sahibi

1978 doğumlu olan Avukat Doğan Eser, baronun en sevilen genç avukatları arasında yer alıyor. Özellikle genç avukatlar arasında popüler olan Doğan Eser’in, baronun tecrübeli avukatları ile uyum içinde olduğu ve yapacağı liste ile seçimi kazanmasına mutlak gözüyle bakılıyor.