Akçakoca’nın başarılı işadamlarından Oğuzhan Sevinç, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’na başkanlığına aday olduğunu daha önce açıklamıştı.
Ekip arkadaşlarıyla birlikte Geçtiğimiz Ramazan ayından verdiği iftar davetinde; “Akçakoca ticaretinde ve sanayisinde yeterli adımlar atılmadığından biz de bu hizmet yolunda katkı sunmak için yola çıktık” diyerek TSO yönetimine aday olduğunu açıklamıştı.
Sevinç Ticaret unvanı ile mobilya imalatı ve pazarlama işi yapan, başarılı işadamı Oğuzhan Sevinç, önümüzdeki günlerde basının karşısına çıkması bekleniyor.
Oğuzhan Sevinç’e yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, 2 Nisan pazartesi günü yapılacak TSO seçimlerinde neden aday olduğunu ve seçimi kazanırsa Akçakoca’da ticaret hayatının büyüyüp çeşitlenmesinde, yeni istihdam alanlarının açılması için TSO yönetimine nasıl bir vizyon getireceğini A Takımı ile basının karşısına çıkarak kamuoyu ile paylaşacak.

Yorum Yap