
Akçakoca’dan Düzce istikametine giden boş hafriyat kamyonu, araç sürücüsünün uyuması nedeniyle kaza yaptı. Olay Akçakoca Şifalı Su mevkisinde geçti.

Özel bir nakliyat şirketine ait olduğu bildirilen hafriyat kamyonunun sürücü, Deredebi Kestane bayırı mevkisine geldiğinde uyudu. Şoförün uyuması neticesinde kontrolden çıkan kamyonun hızla bariyerleri aşıp karşı şeride geçtikten sonra durabildi. Maddi hasarın meydana gediği kazada, hafriyat kamyonunun lastiklerinin yarıldığı ve çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırıldığı bildirildi.

Olayın görgü tanıkları, yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği yolda, kamyon sürücüsünün bariyerleri aşarak karşı şeride geçti tarafta yolun araç trafiğine kapalı olması olası bir facianın önüne geçtiğini belittiler.

Yorum Yap