Bakan açıkladı: Operasyon Düzce'ye sıçradı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar operasyonu kapsamında Düzce dahil 15 ilde gerçekleşen operasyonlarda 37 Bölücü Terör Örgütü mensubunun yakalandığını açıkladı.

Bakan açıkladı: Operasyon Düzce'ye sıçradı...
4.10.2023 - 09:21
Haber Merkezi
1121

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden Düzce dahil 15 ilde gerçekleşen operasyonlara dahil açıklama yaptı.

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle;

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE (BTÖ) YÖNELİK "KAHRAMANLAR OPERASYONLARI" KAPSAMINDA İSTANBUL, VAN, ŞANLIURFA, ELAZIĞ, DÜZCE, DİYARBAKIR, BURSA, EDİRNE, KIRKLARELİ, KİLİS, IĞDIR, HATAY, ADANA, KAHRAMANMARAŞ VE DENİZLİ'DE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 37 ŞÜPHELİ BTÖ MENSUBU YAKALANDI

AYNI OPERASYONLAR KAPSAMINDA AĞRI'DA SINIR ÖTESİNE KAÇMAYA ÇALIŞAN VE ARAMA KAYITLARI BULUNAN 2 TERÖRİST DE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ.

TERÖRİSTLERİ VE ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİNİ ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin.

 

AZİZ MİLLETİMİZİN DUALARI VE DESTEKLERİYLE, SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akçakoca TV (www.akcakocatv.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız