Geçtiğimiz günlerde kadınların yol kapattığı Melenağzı köyünde, Tır’ın sıkıştırdığı araç ağaca çarparak durabildi.
28.08.2023 - 22:13
Haber Merkezi
1403
1
Akçakoca- Kocaali- Karasu yolu Melenağzı mevkisinde Tır’ın sıkıştırdığı araç ağaca çarparak durabildi.
Akçakoca ilçesine bağlı Melenağzı köyünde bulunan Akçakoca- Kocaali- Karasu yolunda Tır’ın sıkıştırdığı araç ağaca çarparak durabildi.
Kazaların sıkça görüldüğü dar yolun düzeltilmesi için bir çok girişimde bulunan bölge halkı soruna çözüm bulamadılar. Melenağzı’nda bulunan yol ile alakalı en son yaşanan olayda Melenağzı köyünde yaşayan kadınlar bir süreliğini yolu kapatarak eylem yapmıştı.
Evet Allah rızası için tırların araçları ezip geçercesine ve köyün içinden bu kadar hızla geçmesi her gün herkes bugün kurtuldum diyerek oh çekmesi inanılır gibi değil.Allah rızası için yardım.
Yorum Yap