
Düzce programına KOSGEB Müdürü Necdet Yaşar Şahin ile başlayan Akçakoca TSO heyeti, müdür Şahin’i makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Ardından Düzce Ticaret Borsasına giden TSO heyeti, burada Borsa Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istişare yaptı.

VALİ ATAY’A ZİYARET
Akçakoca TSO heyeti, Salı günü gerçekleştirdiği Düzce programının son ziyeretini Düzce Valisi Cevdet Atay’a yaptı.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Yemenici, Atakan Kasımay, Ömer Levent Bilgin, beraberinde Meclis üyeleri Hakan Köse, Sevdakar Reçber, İlhan Özdemir ve Akçakoca TSO Genel Sekreteri Kemal Başar ile birlikte Düzce Valisi Cevdet Atay'a makamında ziyaret bulundu.

Akçakoca OSB başta olmak üzere bir çok sorunun konuşulduğu ziyaretin verimli geçtiği öğrenildi.
Vali Atay, yeniden başkan seçilen Mehmet Pazvant ve yeni ekibine başarı dileğinde bulundu.

Editör:
N. Cingirt