
Akçakoca Anaokulu Geri dönüşüm defilesi düzenledi. ‘Sıfır Atık’ alışkanlığı kazandırılması amacı ile Akçakocada bulunan anaokulları ile birlikte yürüttükleri “Başka Bir Hayat Mümkün!.. Geri Dönüşüm” isimli E Twining projesi ile tasarladıkları kostümleri okulda sergilediler.

Akçakoca’nın en köklü Anaokulu olan Akçakoca Anaokulunda, Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Nursel Hatip koordinasyonunda gerçekleştirilen E Twining projesi kapsamında çocuklar atık malzemelerden kostümler tasarladılar.

Çocuklara ‘Sıfır Atık’ alışkanlığı kazandırılması amacı ile Akçakoca’da bulunan anaokulları ile birlikte yürüttükleri “Başka Bir Hayat Mümkün!.. Geri Dönüşüm” isimli E Twining projesi ile tasarladıkları kostümleri okulda sergilediler.
Sergi online olarak diğer okullardaki çocuklar tarafından izlendi.
Çocuklar yaptıkları bu proje ile Düzce’nin Eğitim Hareketi olan DEHA projesine katlıda bulundular.
Editör:
N. Cingirt
Yorum Yap