KENT KONSEYİNDE UZMAN ARABULUCU DİLBER GÜVEN TAZELEDİ

Düzce Belediyesi Kent Konseyi olağan genel kurulunda Başkan Uzman Arabulucu Ali Dilber ve yönetim kurulu bir dönem için daha güven tazeledi.

KENT KONSEYİNDE UZMAN ARABULUCU DİLBER GÜVEN TAZELEDİ
3.09.2021 - 07:43
Haber Merkezi
751

Düzce Belediyesi Kent Konseyi olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Uzman Arabulucu Ali Dilber güven tazelerken, genel kurulda konuşma yapan Belediye Başkanı Faruk Özlü, icraatlarını anlattı, " Hep birlikte daha güzel bir Düzce için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi olağan genel kurulunda Başkan Uzman Arabulucu Ali Dilber ve yönetim kurulu bir dönem için daha güven tazeledi.

Genel Kurula Belediye Başkanı Faruk Özlü, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, TSO Başkanı Tuncay Şahin, belediye birim müdürleri ve kent konseyi ve kadın meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Faruk Özlü, devam eden ve yapılacak olan projeleri anlattı. Özlü, İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa başlatılan ve aşı olan gençlere hediyelerin verileceği kampanya hakkında bilgi verdi. Düzce'nin kronikleşmiş sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini ifade eden Özlü ayrıca, Kent Konseyine bütçe ayıracaklarını da söyledi.


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akçakoca TV (www.akcakocatv.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız