İşte Abanoz’un A Takımı

Pazar günü yapılacak CHP İlçe kongresinde yeniden başkanlığa seçilmesine mutlak gözüyle bakılan Tuğrul Abanoz, Millet İttifakını 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlayacak  A Takımı listesini açıkladı.

İşte Abanoz’un A Takımı
22.07.2022 - 21:21
Güncelleme 22.07.2022 - 21:33
Haber Merkezi
4121

Pazar günü yapılacak CHP İlçe kongresinde yeniden başkanlığa seçilmesine mutlak gözüyle bakılan Tuğrul Abanoz, Millet İttifakını 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlayacak  A Takımı listesini açıkladı.

Listenin açıklanmasından itibaren sosyal medyada büyük  destek ve beğeni alan listede Buket Ataç, Murat Akkaya, Seden Demircioğlu, Abdurrahim kap, Pınar Genç, Naim Top, Derya Yamak, Orçun Emre Kazancı, Erhan Bilkin, Reyhan Şengül, Erkan Keleş ve Selda Kaçmaz yer alıyor.

2,5 YILDIR YAPTIKLARIMIZ ORTADA

Kongreye sayılı gün kala Akçakoca TV’ye kısa bir açıklama yapan ilçe başkanı ve Pazar günü yapılacak kongrenin favorisi Tuğrul Abanoz, CHP delegesi vicdanlıdır, dürüsttür, emeğe saygılıdır. 2,5 yıldır yaptıklarımız ortada “ dedi.

CHP DELEGESİ EMEĞİN KIYMETİNİ BİLİR

 “ Önümüzde ülkemizi, bölgemizi ve aşkla bağlı olduğumuz bu güzel ilçemizin geleceğini belirleyecek çok önemli bir seçim var”, diyen Tuğrul Abanoz, “Oy vermek için kongreye gelecek parti delegelerimizin çalışana, parti çalışmasına emek vereni göz önünde tutacağına canı gönülden inanıyorum. Güzel bir çalışma ekibi kurduk. Millet İttifakını 2023 seçimlerinde Akçakoca’da zirveye taşımak ve birinci çıkarmak için bütün enerjimizle çalışacağımızın bilinmesini isterim. “ dedi.

Abanoz ayrıca, kongrenin 24 temmuz Pazar günü Akçakoca Öğretmenevi kongre salonunda saat 10,00’da başlayacağını ve kongre divan başkanlığını Kastamonu milletvekili Hasan Baltacı’nın yapacağını söyledi.


Editör: N. Cingirt