Paşalar köyü sakinlerinden hacı Asım Çakır vefat etti.
Paşalar köyünden Osman ve Yaşar Çakır’ın babası, işadamı Ömer Çatak’ın kayınpederi Asım Çakır, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Aile kaynaklarından alınan bilgiye göre, 81 yaşında vefat eden Asım Çakır, bir hafta önce evinin önünde dengesini kaybederek yere düşmüş, ambulansla Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesinde tedavi edilerek tekrar evine gönderilmişti.
Pazartesi günü yeniden rahatsızlanan Çakır, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Burada doktorların bütün uğraşısına rağmen kurtarılamayan Asım Çakır, 81 yaşında vefat etti.
Merhum Hacı Asım Çakır’ın yarın (Salı günü) öğle namazı sonrası Paşalar köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
Yorum Yap