KAPALI PAZAYERİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI.

 KAPALI PAZAYERİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI.
16.09.2020 - 15:36
2426

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Osmaniye ve Ayazlı Mahallelerine yapılması planlanan Kapalı Pazaryerleri için protokol imzaladı. 

Akçakoca Belediyesi, vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapmalarını sağlamak amacıyla ilçeye iki kapalı pazaryeri daha kazandırıyor.

Bu çerçevede bağışçı Emrah Aydın tarafından babası Yaşar Aydın’ın adı verilmek şartı ile Osmaniye Mahallesi’nde imarlı otopark alanı olarak görülen alan ile Ayazlı Mahallesi Şehirlerarası otobüs terminali yanında mülkiyeti Akçakoca Belediyesine ait alana kapalı pazaryeri yapılması için protokol imzalandı. Akçakoca Belediyesi başkanlık makamında yapılan protokol töreninde Başkan Yanmaz ile bağışçılar Emre Aydın, Mustafa Aydın ve Sinan Aydın arasında ilk imzalar atıldı. 

Protokol imza töreninde konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz; “Kapalı Pazar Yeri Akçakoca’nın uzun zamandır ihtiyacı olan bir projeydi. Biz de hem bürokratik işlemler, hem projenin hazırlanması aşamalarında uzun zamandır üstünde mesai harcıyoruz. Bu süreçte bize ciddi anlamda katkı verenler oldu. Kapalı Pazaryeri projesi Akçakoca’mıza hayırlı olsun.” dedi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akçakoca TV (www.akcakocatv.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Kazım Secerli ve Ailesi
    Kazım Secerli ve Ailesi
    3.04.2021 18:41

    Akçakoca Belediyemiz Sayın Başkanı Okan Yanmaz'a ve yeni modern Çuhallı pazaryerimize ve katkı veren muhterem Aydın Ailesine müteşekkiren saygılarımızı sunarız.Yeni Akçakocalılar adına,Kazım Secerli Hoca,MKÜ Vakıf Kurucu ve ANK ÜNİ Emk.İng+Alm Tercüman

  • Akçakocalı
    Akçakocalı
    3.04.2021 18:41

    Niye hacıyusuflar Mahallesi'nde kurulmuyor pazar yeri

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız