Akçakoca Belediyesi, yaz hazırlıkları kapsamında cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkamaya başladı.
Cuma günü başlayacak festival hazırlıkları kapsamında bütün birimleriyle teyakkuz haline geçen Akçakoca Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ve temizlik ekipleri, şehir genelinde temizlik seferberliği başlattı.
İtfaiye müdürlüğü ile temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerce tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor.
Şehrimizin temiz görünmesi bakımından ekiplerimiz yoğun çaba gösteriyor diyen Başkan Okan Yanmaz, “ belediyemiz, temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz, Çınar caddesi başta olmak üzere şehrin her köşesini gözden geçirip temizliyor. “ dedi.
Yorum Yap