Akçakoca ilçesi Osmaniye Mahallesi Başar caddesi üzerinde bulunan Taylan Tetik Çocuk Parkında bulunan oyun gruplarının bakım onarım için kaldırıldığı öğrenildi.
Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Akçakoca Osmaniye Mahallesi'nde yer alan Taylan Tetik çocuk parkının sökülmesi ve yerinden kaldırılması ile ilgili açıklamada bulundu. Yazgan, çocuk parkının tekrar tam donanımlı olarak yerine kurulacağını söyledi.

Çocuk parkı krizi tatlıya bağlandı…. Yazgan, çocukların geleceğimiz olduğunu ve hiçbirinin üzülmesine izin veremeyeceklerini söyledi. Bu nedenle, Taylan Tetik çocuk parkının sökülmesi ve yerinden kaldırılması sonrasında hemen harekete geçtiklerini belirtti.
Yazgan, çocuk parkının sökülmesinin ardından parkın tamamen yenileneceğini ve daha Modern bir hale getirileceğini söyledi. Yeni parkta çocukların güvenliği ve eğlencesi için gerekli tüm önlemlerin alınacağını belirten Yazgan, parkın yeniden kurulması için çalışmaların hızla başlayacağını ifade etti.
Editör:
N. Cingirt
Yorum Yap