Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında, 11 büyükşehir başta olmak üzere 81 ilde yerel seçim çalışmalarının titizlikle yürütülmesi için talimat verdi.
ÖNCE SEBEP SONRA ÇÖZÜM…
Hürriyet'in haberine göre; bu kapsamda, Erdoğan’ın teşkilata, “Oy kayıplarının siyasi ve sayısal sebeplerini araştırın. Seçim sonuçlarını çok boyutlu analiz edin ve ona göre hareket edin. Vatandaşın verdiği mesajları iyi okuyun. Oy düşüklüğü yaşanan bölgelerde bu düşüşün sebebini bulun ve çözüm üretin” dediği öğrenildi.
YÖNETİMDE RADİKAL DEĞİŞİM
Partide yerel seçim hazırlığı sürerken, 7 Ekim’de Olağanüstü Kongre’ye gidecek AK Parti'de, Erdoğan'ın kongreyle birlikte Genel Merkez yöneticilerinin yarısından fazlasını değiştirerek, yerel seçimlere yeni bir kadroyla hazırlanacağı bildirildi.
Haber Merkezi
Editör:
N. Cingirt
Yorum Yap