Akçakoca’nın doğusunda bulunan Çayağzı köyü sınırları içinde ruhsata aykırı kaçak olarak yapıldığı iddia edilen inşaat haberinin ardından, bu kez Akçakoca Batı kıyısı Edilli sahilinden kaçak yapı ihbarı geldi.
Aylardır süren Korona sessizliğini kaçak inşaat fırsatına çevirmeye kalkan kimi uyanıklar bir bir kameralara yakalanmaya başladı.
Akçakoca TV whatsApp ihbar hattımıza gelen fotoğraflarda, Akçakoca – Karasu sahil yolunun Edilli plajını batı yönünde plaj inişini kapatan bir uyanığın iş makinasıyla dikenlik alanı temizlediği ve toprak zeminde yaptığı tesviye işleminin ardından etrafını çitle kapattığı alana plaj manzaralı kaçak konduyu getireceği öğrenildi.
Vatandaş bahçesine kümes dahi yapamazken, sırtı kalın olduğu iddia edilen bu kişilerin kimlerden cesaret alarak sahilleri kaçak inşaatlarla doldurmaya başladığı Akçakocalıların en merak ettiği konuların başında gelmeye başladı.
|
|